Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

PÅ FERIE MED BODY SDS TRÆNING

Din ferie er til afslapning og afkobling. Men dét, der afslapper og afstresser dig allermest, er faktisk træning, bevægelse og afspænding af kroppen. Når du træner, kommer du NED i kroppen og får kontakt med den, og kommer derfor væk fra eventuelt tankemylder.

Træning giver dig samtidig frirum, energi, overskud og både fysisk og mental styrke.

Desværre er det sådan, at det ofte er træningen vi dropper, når overskuddet ikke er der. Selvom det netop er træning der kan hjælpe, når vi har brug for mere energi, kraft og livsboost.

2 fantastiske måder at træne på i din ferie:

  • Hent vores App i App Store eller Google Play og klik de øvelser hjem, der passer til dit temperament, dine mål og din tidsplan.
  • Læs om træningsappen her.
2 fantastiske måder at træne på i din ferie
  • Hiv en skumrulle og en yogamåtte med på ferie – eller ud i haven derhjemme, og udøv energigivende og tonende træningsøvelser i solen, med frisk luft og i grønne og smukke omgivelser. 
Gode trænings-råd

Gode trænings-råd

Trænings-shake

Lav en perfekt trænings-drik med  plantforce synergy proteinpulver 
Bland en måleske (38 g) proteinpulver med 350 ml vand eller mandelmælk. Tilsæt evt. banan eller bær. Nydes afkølet, eksempelvis med isterninger i.
Vælg mellem chokolade, vanille og neutral smag.

Restitutions-drik efter træning
Kroppen har brug for at restituere efter træning. Magnesium hjælper kroppen med restituere og er samtidig muskelafslappende, hvorfor det er en optimal restitutions-drik efter træning! Bland 1 teskefuld magnesiumpulver med ½ koldt glas vand. Find det HER.