skip to Main Content

Kommende Forløb:

VARIGHED: 24 DAGE
NIVEAU: ØVEDE

Beskrivelse:

Aquateam er en dybtrensende udrensningskur.

Vores krop fungerer ofte på nedsat kraft grundet vores hektiske hverdag og belastninger fra uhensigtsmæssig kost. Ophobning af affaldsstoffer i tarmen belaster både hud, indre organer og kroppens overordnede tilstand.

Dette kan også komme til udtryk som manglende energi, overvægt, allergier, depression, angst og mange af de livsstilssygdomme, vi plages af i den vestlige verden. For at afgifte kroppen i dybden for disse belastninger er fasteudrensning nødvendig. Aquateam er et specielt fasteudrensningsprogram udviklet af Body SDS.

Kurset indebærer skånekost, faste og udrensende Aquateam-massage. En massageform, der går så dybt, at den kun kan bruges til udrensningsforløb. Derfor er den også ekstra effektiv.

Under fasten holder fordøjelsesorganerne ”pause”, hvilket medfører overskud til at reparere på sig selv. Denne tilstand hedder autolyse, hvor legemet begynder at leve af sine depoter. Fordelen med autolyse er, at kroppen nedbryder og forbrænder syge, svækkede celler og væv, bylder, krystaller, fedt og væskeaflejringer samt overskydende depoter. Dermed berører den ingen vitale organer.

Effekten af autolyse er først og fremmest fornyelse og forbedring af fordøjelsen. Kroppen får mulighed for at øge sin optagelse af næringsstoffer og får fornyet kraft til udskillelse af daglige affaldsstoffer. Et forbedret tarmsystem betyder et overordnet bedre helbred og velbefindende, da det er igennem fordøjelsen, at vi optager en stor del af den daglige energi.

Programmet består af 3 dele:

  • 10 dage på nedtrapningskost
  • 4 dages faste
  • 10 dage på optrapningskost

På de 4 fastedage indtages masser af vand, samt lidt grøntsagssafter og specielle typer velværes-te. Den første fastedag holder du selv. De næste 3 fastedage afholdes som et intensivt massageforløb med en udvalgt Body SDS-terapeut i et af vores Body SDS-centre.

Ned- og optrapning
10 dage før fasten og 10 dage efter fasten undlades en del fødevarer fra kosten. Disse 2 forløb er utrolig vigtige, da de forbereder kroppen igennem en mild udrensning. Under ned- og optrapningen skal du undgå indtagelsen af følgende: alle sødestoffer og gluten, honning, mælkeprodukter, gær, kød, æg, hvedemel, kaffe, te, frugtjuice, tobak, alkohol, grøntsager fra natskyggefamilien, krydderier og kun salt i små mængder.

Vi gør det dog rigtig let for dig – du får både opskrifter, indkøbsliste og madplan. Samtidig får du selvfølgelig en fyldestgørende liste over, hvad du må spise. Vi gør alt for at hjælpe dig godt igennem og sikre dig tryghed under detox-forløbet.

Dit Udbytte:

Skærpede sanser, balancerede muskler, justeret forbrænding, forbedret fordøjelse, energisk krop, større kropsbevidsthed, et renset organsystem.

Aflysning:

Gældende regler for afbud til et tilmeldt kursus findes i vores handelsbetingelser

Ønsker du yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 33 32 30 90

Oftest Stillede Spørgsmål:

Børn, gravide, ammende, hårdt belastede psykisk syge, svage ældre, sukkersygepatienter, klienter med akutte infektioner, strumapatienter, kræftpatienter, hjerte/kar-syge, stærkt medicinerede eller spiseforstyrrede skal have en lidt anden indfaldsvinkel til dette kursus.

Kontakt derfor receptionen på 33323090 og få nærmere besked.

Hvad der adskiller Aquateam fra andre fasteudrensninger er især Body SDS´ fastemassage. Massagen tager udgangspunkt i meridiansystemet, som aktiverer kroppens organer. Dette accelerer udrensningen på de 4 fastedage, så det svarer til en udrensning, der normalt tager 16 dages faste at opnå.

Denne specifikke massage medfører bl.a., at kroppen går i autolyse allerede på første massagedag (2. fastedag). Samtidig bliver kroppen blødere og kan derfor bedre håndtere dybe strøg.

Så kan det være en fordel først at starte med med Falles-detox eller Aquadeam-detox.

Kursusmateriale med vejledning til diætkosten kan downloades 3 uger før kursusstart via et link, du får i din ordrebekræftelsesmail.

Andre kurser der vil interessere dig:

AQUADEAM DETOX

FÅ ENERGI OG BOOST IMMUNFORSVARET

MASSAGEKURSUS FOR BEGYNDERE

SKAB GLÆDE MELLEM MENNESKER

FALLES DETOX

FORYNGELSESKUR FOR KROP OG SJÆL

Back To Top
×Close search
Søg