Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Forrige

Lotte Tillge, 40 år

HVORFOR VALGTE DU BODY SDS-UDDANNELSEN?

Jeg har i flere år søgt efter noget mere i mit arbejdsliv, men jeg viste ikke præcis hvad. Da jeg så en dag var til frisøren kom snakken ind på stress, arbejdsliv, trivsel og frisøren fortalte mig om hendes store ønske om at blive kropsterapeut, og om hvad Body SDS er. Jeg var helt vild og skyndte mig hjem for at google videre om Body SDS. Jeg meldte mig til det næste informationsmøde om Body SDS, og jeg vidste bare med det samme, at det var det, jeg skulle. Inden for et par måneder havde jeg opsagt mit job, hævet min pension og har ikke fortrudt et sekund siden.

HVAD LAVEDE DU, FØR DU BEGYNDTE PÅ UDDANNELSEN?

Jeg har været uddannet pædagog i 12 år. Og jeg har været godt omkring inden for det pædagogiske felt. Jeg har primært lagt min energi i at arbejde med hjemløse, misbrugere og har i Psykiatrien. Jeg har også arbejdet inden for normalområdet med børn, og jeg var en af de første der skrev bachelor om idrætsvuggestuer. Så jeg har altid haft interessen for krop og bevægelse.

HVAD LAVER DU TIL DAGLIG UDOVER AT UDDANNE DIG TIL KROPSTERAPEUT?

Jeg har sagt mit lønmodtager job op og er pt i en etableringsfase med en drøm om, at jeg kan leve af at give behandlinger. Jeg har en fantastisk støttende mand, der er indstillet på, at vi pt lever på et meget skrabet budget. Så udover uddannelsen til kropsterapeut, så har min mand og jeg to små børn, som jeg tager mig af i det daglige.

HVAD ER MEST GIVENDE FOR DIG VED UDDANNELSEN?

Jeg synes, det er en fantastisk tanke, at krop og sind hænger sammen. Den holistiske helhedstankegang om kroppen giver så god mening for mig. Når jeg tænker tilbage på mit arbejde i Psykiatrien, så er det helt klar tanken om at krop og sind hænger sammen, jeg har manglet.

Det er rigtigt givende for mig, at der både er en træningsdel og en behandlerdel i uddannelsen, det er en super kombination. Jeg bliver hele tiden så meget klogere på min egen krop og klogere på de forskellige træningsøvelser, jeg lærer. Det er fedt, at jeg kan lære øvelserne fra mig, om jeg kommer til at bruge det i træningsregi eller til hjemmeøvelser til klienterne eller som en kombination, det må tiden vise.

HVAD SYNES DU OM OPBYGNINGEN AF UNDERVISNINGEN OG STRUKTUREN I UDDANNELSEN?

Jeg er imponeret over opbygningen af uddannelsen og tænker, at det fungerer rigtigt godt. Jeg kan også fornemme, at der bliver lavet nye tiltag og videreudviklet.

Kombinationen af træning og behandling er så fedt.

Vi har nogle rigtig kompetente, dygtige og kloge lærere, stor respekt til dem. Det er dejligt, at de er så gavmilde med at dele ud af deres professionelle og private erfaringer.

HVORDAN VILLE DU BESKRIVE DIN EGEN UDVIKLING UNDER UDDANNELSESFORLØBET INDTIL VIDERE?

Jeg bliver klogere og klogere for hver dag. Jeg er blevet meget bedre til at mærke mig selv og passe bedre på mig selv. Jeg er blevet mere rummelig som menneske.  Jeg er blevet – og er stadig i gang med at blive -fysisk stærkere efter to hårde graviditeter.

VED DU, HVORDAN DU VIL BENYTTE DIG AF UDDANNELSEN, NÅR DU ER FÆRDIG?

Jeg vil helt sikkert være kropsterapeut i min egen klinik.

VILLE DU ANBEFALE UDDANNELSEN TIL ANDRE, OG HVORFOR?

Det er en fantastisk rejse!  En rejse  på at blive klogere på sig selv og sine medmennesker. Det kan dog også være udfordrende at gå i gang med at arbejde med sig selv på et psykologisk plan og at skulle mærke sig selv. Derudover kan det være en udfordring at ændre kurs i livet og få job, uddannelse og familieliv til at gå op i en højere enhed.  Men ja, jeg vi klart anbefale uddannelsen. Både til dem der allerede har interessen for krop og sind og vil bygge oven på, eller til folk der ønsker et karriereskift.

Lotte Tillge

Lotte Tillge

Næste