skip to Main Content

Body Meal hjælper spastisk lammet dreng

Rafael får hjælp af Body Meal

Både Rafaels tænder, lunger, mave og tarm virker til at have nydt godt af Body Meal. Og så er det bare nemt for ham at spise.

Rafael, som er 8 år, kommer til Body SDS behandlinger. Han er spastisk lammet og sidder i kørestol. Rafael har problemer med at spise, han gylper meget, hoster i perioder helt abnormt og hans fordøjelse er virkelig udfordret. Eller sådan var det, før hans mor fik fat på Body Meal.

Body Meal hjælper til sund tarm

For 2 måneder siden blev Rafaels mor, Lene, præsenteret for Body Meal – Body SDS morgenmadsprodukt, som hjælper med at skabe balance mellem kroppens vigtige organer.

”Det virkede – og det virkede med det samme”, fortæller Lene med lettet stemme.

”Rafael kom tidligere kun af med afførring, når der var blandet C-vitamin i maden. Og så var maven i øvrigt enten for løs eller for hård”, hun og fortsætter:

”Allerede efter 2-3 dage med Body Meal så havde Rafael for første gang nogensinde en normal afførring”.

Det havde Lene slet ikke turde tro på kunne ske.

Nul hoste og ingen spiseproblemer

At få mad i Rafael har været en daglig kamp, fordi Rafael i perioder har så voldsom hoste, at det er vanskeligt for ham at synke maden. Rafael har også døjet med at der kommer gylp, efter han har spist. Nogle ville måske vælge at give deres barn mad via en sonde i maven, men det er altså ikke det rigtige for Rafael, vurderer hans mor. Så hun har ledt og ledt efter en anden udvej.

”Både hosten og gylperiet er virkelig ubehageligt for Rafael. Efter en uge – fjorten dage var både hoste og gylp et overstået kapitel. Det er virkelig dejligt, at Body Meal har hjulpet ham af med det”, forklarer Lene og tilføjer:

”Og så er det super praktisk at have med på tur”.

Body Meal fås i brevform. Indholdet i brevet skal blot røres op med vand.

Også tænderne har det bedre…

En ekstra ting som Rafaels mor har lagt mærke til gennem de to måneder, der er gået siden Rafael startede på Body Meal, er, at hans tænder er blevet markant hvidere.

Tænderne har ellers været tydeligt misfarvede efter brugen af den astma-medicin Rafael har fået gennem tiden.

”Tandlæger har haft sagt til os, at der sådan set ikke var noget at gøre ved misfarvningerne. Men efter Rafael nu har spist Body Meal til morgenmad i 2 måneder, er mange af misfarvningerne forsvundet. Tænderne er ikke så mørke mere”.

”Det er selvfølgelig kun en lille bonus-gevinst i forhold til at det andet, Body Meal har betydet for os, men det er alligevel interessant at se”, siger Lene.

Både Rafaels tænder, lunger, mave og tarm virker til at have nydt godt af Body Meal. Og at se, at Rafael rent faktisk nemt kan spise sin morgenmad nu, er rendyrket glæde.

”Body Meal er bare nemt at få Rafael til at spise”, smiler Lene. ”Han elsker det, det ryger bare ned hver morgen”, siger hun på vej ud af døren med Rafael.

Back To Top
×Close search
Søg