Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

BODY SDS HAR GIVET MIG LIVET TILBAGE

Da Kim blev påkørt af en bilist, fik han sit livs chok. Chokket var ikke kun betinget af den forfærdelige oplevelse, men også af de fysiske følger han pådrog sig. Ulykken resulterede i et piskesmæld, som var så grimt, at en sygemelding var uundgåelig. Hans verden ændrede sig fra det ene øjeblik til det andet og livets skrøbelighed stod pludselig meget klart for ham.

BODY SDS HAR GIVET MIG LIVET TILBAGE

Lægerne sendte, helt efter protokollen, Kim videre til en fysioterapeut. Men efter sin tiende behandling, mærkede han stadig ingen forbedring. Nakken var ødelagt og hverdagen fyldt med smerter. Kim var fuldstændig ødelagt, da han ikke kunne se nogen løsning på situationen. Heldigvis fik han en anbefaling, som ændrede hans liv.

Kim mødte op i Parken uden nogen forventninger. Frygten for igen at blive skuffet lå desværre og lurede. Men han lovede sig selv, at han ville give sig hen og håbe på det bedste. Intentionen om at være positivt indstillet, mener han efterfølgende gjorde at han fik det optimale ud af behandlingen.

BEHANDLINGEN

Kim oplevede at den pulserende massage var behagelig, og han kunne tydelig mærke, hvordan det satte gang i kroppens processer. Men da behandleren kom til nakken blev han meget nervøs og anspændt.

Men behandleren var så blid og rolig, at han følte han kunne slappe af – og umiddelbart efter massagen, kunne han mærke en klar forskel.

”Jeg blev fri igen. Da jeg ankom til Parken tog jeg elevatoren op til 3.sal, helt stiv og med store smerter. Da jeg skulle hjem, løb jeg ned ad trapperne. Jeg følte at jeg kunne flyve og det var efter én behandling.”

Kim fik med sine egne ord sit liv tilbage. Han havde mistet overskuddet til at gøre alle de ting han elskede, som at være sammen med sin familie og passe sit arbejde.

”Nu kan jeg gøre de ting som gør mig glad”

VIL BRUGE BODY SDS RESTEN AF LIVET

Kim kan ikke forestille sig et liv uden Body SDS, og vil fremadrettet bruge det forebyggende. Efter ulykken har han indset, hvor vigtigt det er at passe på den krop, han skal bruge resten af livet.

Body SDS resten af livet