Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Maya fortæller om sit detoxforløb hos Body SDS

BODY-SDS UDBYDER ADSKILLIGE POPULÆRE UDRENSNINGSKURSER HVERT ÅR. LÆS HER HVAD MAYA BJØRNSTED, DELTAGER PÅ SIDSTE ÅRS AQUADEAM-KURSUS, HAR AT SIGE:

Hvad var bedst ved kurset?
De 2 dage i centret, hvor vi skulle træne, var det bedste ved kurset. Træningsdelen var klart dét, der var mest givende og fyldestgørende for mig.

Hvad var dine forventninger til kurset?
Jeg havde forventninger om at opnå en form for resultat, og at min fordøjelse ville blive bedre og fungere dagligt efter hensigt. Samtidig har jeg også i noget tid døjet med min akillessene, så jeg håbede selvfølgelig også, at den ville få det bedre.
Men egentlig var jeg mest nysgerrig. Jeg var nysgerrig for at se, hvordan det var, og hvad det egentlig gik ud på. Jeg har nemlig aldrig prøvet en udrensningskur før.

Hvad er det vigtigste, du har taget med fra kurset?
Først og fremmest har jeg fundet ud af, at der er nogle ting i min dagligdag, jeg sagtens kan undvære, som jeg førhen ikke troede. Og det er fordi, man på dette kursus har skilt sig af med alt det usunde, og nu kan jeg mærke, at jeg ikke behøver det usunde længere. Det giver mig et meget mere stabilt energiniveau.

Det andet, jeg også har fået med mig, er min nysgerrighed over for Body SDS´ træningsformer. Jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig at prøve at dyrke det til daglig.

Har kurset gjort en forskel for dig?
Det har det. Helt bestemt. Jeg har det rigtig godt i kroppen nu.

Ville du have lyst til at deltage igen?
Ja, det ville jeg rigtig gerne. Og jeg ville også utrolig gerne have flere af mine bekendte med. Derfor ville det være fedt, hvis et af udrensningskurserne kunne være billigere, så kunne det jo være perfekt til julegaver eller fødselsdagsgaver.Ville du anbefale kurset til andre og hvorfor?
Ja, det kunne jeg godt finde på. Jeg kender faktisk en fysioterapeut, jeg gerne vil anbefale kurset til.
Det har nemlig været vigtigt for mig at gå ind i et forløb, hvor jeg har vidst, at jeg skulle slutte af med et kontrolleret forløb i jeres center. For mig har det gjort, at jeg har kunnet overholde diæten uden at ryge i. Og lige præcis dét gør, at jeg især godt vil anbefale kurset til andre. Hvis nogen fx har svært ved at udrense på egen hånd i dagligdagen, så er kurset bare helt perfekt. Læs mere om Aquadeam.