Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Børn og Body SDS behandling

Dit barn er i trygge hænder

Body SDS har behandlet børn i mange år, for mange ting – bl.a. eksem, astma, angst og tristhed, kolik, kiss-kid-syndrom, eksem, astma, angst og tristhed. Vores behandlinger har i mange tilfælde hjulpet børns forskellige skavanker og lidelser.

… Og en behandling hjælper ikke kun specifikke børnesygdomme. Body-sessions hjælper også børn med at hvile i deres egen krop, blive klar til hverdagens modstand og udfordringer og trække vejret dybt ned i maven, et fundamentalt redskab til resten af livet. En børnebehandling giver dermed barnet de bedste forudsætninger for, at barnet kan have det godt.

Det handler om at øge rummeligheden for barnet, så barnet føler der er plads i sin krop til det, livet byder. Plads og rum til at være glad.

Et samfund med sammenbidte kæber

Børn er faktisk i mange tilfælde lettere at behandle end voksne. Det er de fordi, børn er ligetil. De siger av, når det gør ondt, de gaber, når de er trætte, og de græder, når de er kede af det. FOR DET MESTE. Og det skal vi lære dem at blive ved med. At udtrykke vores behov er desværre noget vi voksne i det moderne samfund bliver dårligere og dårligere til. Vi bider sammen og hober op. Det mindsker vores ´indre rum´ – det frirum, der gerne skulle være i os, for at have overskud og være glad. Hvis man lærer børn at lytte til kroppens signaler, kan de lettere undgå at overbelaste den – så de kan klare mere i hverdagen

Spædbørn – Hjælp den lille godt på vej

Allerede fra dit barn er helt spæd, kan du hjælpe den lille godt på vej til balance i krop og sind. Med bestemte Body SDS-massageteknikker, kan vi nemlig styrke babyens fordøjelse, stimulere dens kropsfornemmelse, og styrke den nyfødtes nervesystem til at håndtere stress og utryghed. Behandlingerne vil hjælpe den lille med at blive mere rolig og tillidsfuld.

Er du tryggere ved selv at behandle din baby, kan du se vores lette massageteknikker til spædbørn blive vist i vores app.

Fødselsskævheder

Fødsler er jo meget forskellige – hvorfor det også er meget forskelligt, hvordan en fødsel påvirker den lille. Nogle fødsler er mindre krævende og udfordrende end andre. I nogle tilfælde kan en svær og hård fødsel medføre udfordringer eller decideret skævheder i den lille nyfødte. Dette kan resultere i en baby som er ked af det og som måske endda har ondt. Gennem Body SDS-behandlinger kan man allerede fra den lille er nyfødte være med til at rette op på små skavanker og skævheder, som ellers ville kunne udvikle sig til langt større gener og skævheder senere hen.

Fødselsskævheder - Body SDS for børn!

Body SDS for børn!

Vores erfarne kropsterapeuter anvender samme avancerede Body SDS-teknikker til behandling af børn i alle aldre, selv nyfødte. Med en særlig finjustering og indføling tilpasses hver behandling nøje til det enkelte barns behov.

Specialiserede terapeuter: Et udvalg af vores terapeuter har dybere specialisering i behandling af børn og bringer ekstra ekspertise til at håndtere børns unikke behov. Ønsker du at vide mere om, hvordan Body SDS kan hjælpe dit barn

Ring til os på telefon 33 32 30 90, eller læs mere her, hvor du også kan finde en oversigt over vores team af specialiserede kropsterapeuter, der står klar til at hjælpe dit barn.