Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Er dine tanker blevet din svaghed, frem for din styrke?

Tankemylder kan tynge og dræne dig for energi, efterlade dig udmattet og i værste tilfælde gøre dig syg.

Har du lagt mærke til på det sidste, at dine tanker vækker dig om natten, du ikke kan koncentrere dig, du føler dig ked af det uden at kunne forstå hvorfor, eller du har langt mindre overskud end du plejer? Så er det nu, du har brug for at – komme ned i kroppen – mærke dig selv – og GIVE SLIP!

Lad os gøre det lidt mere konkret for dig:

Kom ned i kroppen

At komme ned i kroppen kan lyde meget abstrakt – og det er det også. Men det handler “bare” om at øge kontakten med sin krop. Den bedste måde at ”komme ned i kroppen” på er at lave noget, hvor du bruger din krop, og din opmærksom på den måde søger hen mod den kropslige del og væk fra tankemylderet. Se det som, at dit hoved får lov til at få en pause, og din krop får lov til at udfolde sig og ikke at være begrænset af dine mange, mange tanker.

Mærk dig selv

Du har hørt det før. Du skal huske at mærke efter. Når du mærker efter, får du nemlig mærket, hvordan du virkelig har det og hvad du egentlig har brug for. Mange vælger ubevidst ikke at mærke efter, fordi det i øjeblikket kan virke ”lettest”. Men på sigt er det langt fra det letteste ikke at mærke efter – det kan ende i livsstilssygdomme bl.a. stress og depression. Du lærer ikke at mærke dig selv på én dag – det er en langsom proces. Men øv dig hver dag, og du vil takke dig selv senere. Effektive måder at øve sig på er at meditere (Få vores meditationsøvelse HER), at få kropsbehandlinger og at sørge for en gang imellem at have ”alenetid” med dig selv – eksempelvis gå en lang tur alene.

Giv slip

Vi arbejder ud fra den forståelse, at kroppen husker og ophober alt dét, du oplever og føler – og derfor er det meget naturligt, at den har brug for at give slip og ”reboote”. Det bedste værktøj, du har til at give slip, er faktisk dit åndedræt. Det lyder måske lidt for simpelt eller alternativt – og til det kan vi kun sige ”Prøv det!”. Det kan hjælpe at forstå sit åndedræt således: Ved indånding (gennem næsen) indånder du ny energi og overskud – Ved udånding (gennem munden) giver du slip på, og kommer ud med, alt det som dit system har brug for at komme ud med: belastninger, ophobninger så som vrede, skyldfølelse osv. og bekymringer.