Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Golfalbue – hvordan kan Body SDS hjælpe?

En golfalbue er per definition en betændelsestilstand i de muskler og/eller sener, som sidder fast på indersiden af albuen. Hvis du døjer med golfalbue – så er det en god idé at undersøge, hvordan du sætter ind mod skaden, inden den bliver permanent. Hvis man ikke får bearbejdet betændelsestilstanden, som forsager smerterne, kan det betyde, at man risikerer at leve med tilbagevendende symptomer resten af livet.

Hvad er golfalbue?

Golfalbue er en betændelsestilstand, som kort fortalt opstår, når man overbelaster albue eller håndled. Betændelsen er en måde hvorpå kroppen fortæller, at et område er overbelastet og er en helt naturlig del af kroppens egen helingsmekanisme. Problemet opstår først når betændelsen er så svær, at den signalere til nervesystemet, at de ensidige bevægelsesmønstre er uhensigtsmæssige og hæmmende. Nogle oplever golfalbue en enkelt eller to gange, mens andre oplever tilstanden som tilbagevendende. I begge tilfælde mener Body SDS, at behandling er vejen frem. Dette enten for i lettere tilfælde at forebygge, at tilstanden bliver langvarig og i de mere kroniske tilfælde for at behandle.

Symptomer og behandling

Man er oftest ikke i tvivl, når man rammes af golfalbue. Det viser sig typisk ved hævelse og smerter i led og underarme. Når man er blevet ramt, hører du sikkert, at den eneste vej til at komme af med infektionen er hvile og ro i de led, der er blevet overbelastede. Og at en ispose på det skadede område kan virke lindrende og bedøvende på smerterne. Body SDS mener, at man skal bevæge sig så meget som muligt uden at ”provokere” smerten yderligere. Små bevægelser kan være starten til større bevægelser og kun meget sjældent vil fravalg af øvelser være vejen frem.

Golfalbue - hvordan kan Body SDS hjælpe?

Behandling uden medicin

Hvor læger ofte anbefaler medicinalbehandling med gigtpræparater og i svære tilfælde binyrebarkhormon, anbefaler Body SDS, at du prøver en af vores behandlinger. Vores opfattelse er den, at medicinalbehandling er en form for midlertidigt quick-fix, hvor man udsætter sin krop for unødige bivirkninger – og i øvrigt slet ikke løser det grundlæggende problem men blot dulmer symptomerne. Vi er helt med på, at der til tider er skader, hvor medicinsk behandling er nødvendigt – og at der er skader hvor kombinationen af medicin og Body SDS er løsningen. Men som udgangspunkt ser Body SDS medicinal behandling som en genvej med bivirkninger – og et forsøg uden medicin er altid at foretrække. Vi er nemlig af den opfattelse, at kroppen kan helbrede sig selv, når man tager den alvorlig og lytter efter.

Hvis du er en af de uheldige som døjer med golfalbue, så hjælper vi dig gerne. Hos os har du mulighed for, gennem en Body SDS session, at få en professionel kropsterapeut til at undersøge din belastning, og finde ud af hvad lige præcis din krop har af behov. Behandlingen løsner op for smerter og ubehageligheder, skaber cirkulation og udrenser din krop.

Lad ikke skade blive til skavank – book din tid her.https://body-sds.dk/