Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Hjælp til en presset hverdag

HVORNÅR ER DER TID TIL DIG?

Hos Body SDS har vi i de seneste år oplevet, at flere og flere kommer fordi de føler sig presset. Presset på jobbet, på hjemmefronten og socialt. For nogle udvikler presset sig til decideret stress.

Vi forstår godt hvorfor, for vi lever i en tid, hvor man hver dag bliver mødt af mange impulser som kræver stillingstagen. Derfor er ro også blevet et fænomen, som de færreste af os har tid til, men som mange af os har brug for.

Ro til at mærke kroppen og trække vejret helt ned i maven.

MÆRK FORSKELLEN

Hos Body SDS har vi de seneste år fulgt med tidens tendenser og har fokuseret meget på at hjælpe folk, som befinder sig i en presset hverdag.

Vores behandlinger hjælper med at skabe ro og giver dig redskaber, som gør det muligt at håndtere en travl hverdag hvor både krop og sind kan følge med.Behandlingen vil have sigte på at få din krop og psyke i en rolig tilstand og få dig i kontakt med din egen krop.  Body SDS kropsterapeuten vil typisk arbejde med dit åndedræt helt nede i bunden af bugen, da det skaber plads i din krop og giver dig ro til at mærke efter.

Du vil hurtig kunne mærke en forskel både i krop og sind.

Har du fået lyst prøve en behandling og mærke hvad Body SDS kan gøre for dig, så kan du booke din tid lige her.

BOOK DIN TID

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du gerne vil vide mere om Body SDS systemet og se hvordan en behandling foregår, så afholder vi flere gange om året infoaftener. Her får du mere viden om vores system og kan få besvaret eventuelle spørgsmål, du måtte have til dine personlige udfordringer.

Under en infoaften vil en af vores erfarne terapeuter vise en gratis behandling på en af de fremmødte, der har lyst til at lægge krop til. Her fortæller vi – gennem behandlingen – hvad både vores behandlinger, træning og udrensning kan afhjælpe. Du kan altså her både se og høre, hvad der foregår under en behandling.

Har du lyst til at vide mere om Body SDS som system og behandlingsform – eller vil du finde ud af, hvad Body SDS kan gøre for netop dig, kan vores infoaften besvare dine spørgsmål.

Vores infoaftener er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig lige her

TILMELDING TIL INFOAFTEN

HUSK at investere i din krop – den skal holde hele livet.