Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Dét fik Mie ud af udrensningskurset “Falles”

Dét fik Mie ud af udrensningskurset "Falles"

”Jeg lå i to hele dage i mit eget private behandlerlokale og kunne, i mine pauser, gøre hvad jeg ville (læse, hvile, arbejde, se ud på maraton eller en naturskøn park!)

Jeg fik en body-sds-behandling til at starte med, siden hevet hud, øjne, læber, tunge mm. af og sat på igen. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg fik terapeutisk rådgivning. Efter jeg havde modtaget utrolig lækker hånd- og fodmassage, fik jeg afprøvet hvor stærkt mit kranie egentlig er, da det også fik en ordentlig tur. Jeg blev derefter helt salig igen med den afsluttende 45-minutters bindevævsmassage af HELE kroppen.

Jeg var så træt af berøring, så jeg kun nåede at sige tusinde tak for alt til min terapeut Lotte – og så gik jeg.

Jeg fik også nydt masser af gratis pukka-te, som er en super sund urte-te, og passer til alle slags humør, som kan komme frem under en faste.

Selv om det ikke var helt smertefrit, har jeg sjældent oplevet min krop SÅ afspændt, og det er da klart et udrensningskursus,  jeg vil prøve igen. Jeg følte mig også meget privilegeret over at få mit helt eget lokale og nyde stilhed og ro på den måde. Virkelig oplagt til en udrensning. ”