Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

KOM I SOMMER-FORM UDVENDIGT OG INDVENDIGT…

Hvad er nøglen til et smukt og lækkert ydre?
Et velafbalanceret indre!

Tonede arme, stramme baller, flad mave og glød i huden…
Er resultaterne af en flittig, korrekt træning – og et sundt indre miljø. Man kan nemlig ikke komme udenom, at det hele hænger sammen: Hvad du spiser, hvor meget vand du drikker, hvor mange stimulanser du indtager, hvor glad du er, hvor stresset du er – og selvfølgelig, HVAD (og hvor meget) du træner.

Følg 3 råd og bliv klar til sommer – udvendigt og indvendigt:

Superboost din krop med superfood!
Vi, som så mange andre, oplever gang på gang, hvad friskpresset, hjemmelavet grøntsagsjuice gør for kroppen. Smut forbi det nærmeste indkøbscenter med en god grønt-afdeling, og hæld grøntsager, bladgrønt, frugt og urter som: spinat, agurk, persille, citron, grønkål og æble ned i kurven og juice det derhjemme!  Juice så ofte du kan (evt. hver anden dag til morgenmaden) og din hud vil få en smuk glød og din krop vil fyldes med energi – klar til sommerens strandture.

Stram kroppen op hurtigt og effektivt
Hent vores specialdesignede træningsapp, med træningsøvelser udformet af Body SDS´ grundlægger, den mest kendte kropsterapeut i Danmark – og udpluk selv de træningsøvelser , som passer til dit mål og temperament!

Smid stress-symptomer – som ekstra kilo, uren hud og rygsmerter!
Det vigtigste af det hele er, at du ikke dagligt er et offer for stress. Stress er en sindstilstand, som ikke kun tager på dit humør, men også på din krop og giver dig dybtliggende spændinger, smerter, utilpashed eller uren hud. Det smitter også af på din udstråling og din kropsholdning. Body SDS´træningsapp hjælper dig igennem beroligende og afspændende afstresnings-øvelser, som dagligt giver dig mere kropsbevidsthed, en afspændt krop og mere ro.