Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Løber Mads Tærsbøl: Body SDS optimerer mig – fysisk og psykisk….

Mads Tærsbøl optimerer sit løb med Body SDS
Mads Tærsbøl optimerer sit løb med Body SDS. Foto: Simon Ydesen

“Jeg vil være så god til at optimere min sport som muligt! Og det gør, at jeg opsøger alle veje, der kan hjælpe mig med det. Her er jeg stødt på Body SDS, og jeg synes det lød spændende – fordi det er en anderledes tilgang til træning end den gængse løbetræningsoptimering som styrketræning og konditionstræning”.

Og målet, ja det er OL i 2020!

Mads Tærsbøl fortæller her om sit møde med Body SDS, og hvad det betyder for ham fysisk og psykisk.

Body SDS gør mig mindre stiv i kroppen og jeg restituerer bedre

“Jeg er løber, og det er en meget monoton sport, der har tendens til at give stivhed i kroppen og en begrænset bevægelighed i leddene”.

“Med pafei og cufei træning har jeg fået mere bevægelighed i min krop og større fornemmelse for mine led og for kroppen i det hele taget. Træningen åbner ligesom op i kroppen, det giver mere flow og mere energi”.

“Særligt mine fødder, tæer og underben er belastet af min sport. Og med træningen oplever jeg mindre stivhed. Til gengæld får jeg mere føling med, hvordan fødderne arbejder. Jeg mærker også forskel på mine underben og mine hofter, hvor jeg har døjet med stivhed”.

“De to timer som Body SDS træningen varer, der lærer jeg desuden at fokusere mere, at gå mere ind i mig selv”.

Body SDS hjælper mig med at slappe af

“Jeg bliver bedre og bedre til at slappe af på grund af Body SDS behandlingerne. Jeg lærer at have fokus på vejrtrækningen, som jeg aldrig har haft fokus på før. Og det gør mig i stand til at være mere afslappet og rolig i både krop og hoved”.

“Nu starter jeg rent faktisk dagen og afslutter dagen med en vejrtrækningsøvelser, som jeg har lært af Body SDS. Øvelserne hjælper mig med at komme ned i gear i stedet for at køre i femte gear konstant”.

“Behandlingerne er blevet et frirum. De giver mig plads til at få ro. Et sted hvor jeg bare kan være og tale med terapeuten om, hvor vigtigt det er, at jeg tillader mig selv at slappe af. Uden et formål. Uden at tænke optimering af restitution. Uden at tænke søvnoptimering”.

“Så behandlingerne hjælper mig psykisk. Hjælper mig med at have psyken med. At jeg skal kunne slappe af uden at det har et formål i forhold til mit løb.
I dag kan jeg mærke, at jeg er i stand til at slappe mere af, samtidig med at jeg lærer at åbne op og udtrykke fx smerte. Jeg har en høj smertetærskel, og jeg er vant til at bide smerte i mig. Body SDS lærer mig, at åbne op for kontakten mellem krop og hoved, det fysiske og psykiske. Og at det fx er helt fint at give udtryk for, når det fx gør ondt under en behandling”.

“Sammenkoblingen mellem Body SDS træning og behandling giver god effekt for mig. Fysisk og psykisk”.