Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Hvad er Body SDS… hvad kan det og hvorfor?

Når en behandlingsform er så anderledes end den konventionelle lægevidenskab, lider den ofte under, at folk vælger den fra grundet manglende forståelse for konceptet og dets indhold. Derfor er det vigtigt for os at formidle viden omkring behandlingsformen Body SDS og sprede dets filosofi og budskab. Heldigvis har vi mange klienter, der er villige til at fortælle deres succeshistorie med Body SDS, og det hjælper os godt på vej.

Behandlingsformen Body SDS er kort fortalt en kropsbehandling. Vi har lavet en lille film som kort illustrerer hvordan en behandling foregår – trin for trin.

Men vi vil jo ikke kun fortælle kort om vores behandlingsystem – vi vil gerne forklare og uddybe! Så her kommer en længere forklaring.

Kropsbehandlingen er helhedsfokuseret, hvilket vil sige, at vi på de 45 minutter du ligger på briksen, behandler hele din krop. Det gør vi først og fremmest for at danne os et billede af, hvor du har blokeringer, spændinger og belastninger. I vores optik kan årsagen til det eventuelle problem nemlig ofte ligge et andet sted i kroppen, end lige dér, hvor det gør ondt eller på anden vis kommer til udtryk. Eksempelvis kan en simpel knæskade hænge sammen med en belastet tarm – mørke rande under øjnene kan skyldes belastede nyrer, en uren ansigtshud kan skyldes inflammationer i hele kroppen og kronisk mavepine kan føres tilbage til en lidt for stresset sindstilstand.

At kigge på helheden er derfor kernen i vores kropsbehandling. Vi kigger på helheden ved at behandle hele  din krop – og samtidig fungere som din sparringspartner, hvis du har behov for det.  Hvad der er essentielt for os er derfor vores indfølingsevne blandet med en solid viden om kroppens anatomi.

Så hvorfor går man til Body SDS-behandlinger?

Vi tror ikke på, at man kan adskille det fysiske og det psykiske som to uafhængige elementer. Vores filosofi er, at der altid vil være en sammenhæng. Med det ikke sagt, at du ikke kan have et fysisk problem uden en psykisk årsag – det kan du sagtens. Men vi ser på mennesket som én helhed, og behandler dig ud fra den overbevisning.

Et par lavpraktiske sammenligninger kan måske hjælpe forståelsen. Har du nogensinde oplevet… at få ondt i maven, fordi du er nervøs? Skulle kaste op, fordi du har oplevet noget ubehageligt? Pludseligt glemt din onde i kroppen, fordi du har modtaget en rigtig god nyhed? At mærke et sug i kroppen og få rystende hænder, fordi du er blevet chokeret?

Det er i sådanne situationer, at du virkelig kan se og mærke sammenhængen mellem kroppen og psyken.

Derfor er vores behandlingsform anderledes, da den arbejder ud fra en holistisk grundforståelse.

Når du kommer til en behandling med en problemstilling vil vores fornemmeste opgave derfor være at finde årsagen til problemet, så vi ikke kun yder symptombehandling – men ren faktisk yder en behandling som går ind og forsøger at helbrede og yderligere forebygge, at lidelsen ikke kommer igen.

I takt med at virksomheden Body SDS er vokset, får vi flere og flere forskellige klienter med hver deres problemstillinger, skader, belastninger og bagage. Det er alt fra konkrete skader, følelsesmæssige eller fysiske smerter (eller fysiske smerter forårsaget af følelsesmæssige belastninger), almene skævheder eller problemer i bevægeapparatet, ondt i ryggen, eksem, astma, forstoppelse, gangbesvær, angst, stress, musearm osv.

Teknikkerne bag behandlingen

En Body SDS terapeut benytter sig af mange forskellige håndgreb og metoder i løbet af en behandling, som sætter gang i kroppens kredsløb. Det gøres ved en kombination af ledbevægelser, muskelmassage, pulserende bevægelser, zone- og akutryk og afspændende åndedrætsteknikker. Kombinationen af vores behandlingsmetoder aktiverer ligeledes en gennemstrømning i kroppen, som gør det langt lettere at løsne spændinger i kroppen og reducere inflammationer og hævelser. Når muskulaturen løsnes for spændinger, skabes der bedre lymfe- og blodcirkulation, og der opstår en fysisk udrensningseffekt, så kroppen skiller sig af med affaldsstoffer.

Vores terapeuter vil under behandlingen ligeledes supplere med samtaleterapi, hvis de kan mærke, at det vil gavne.  Kroppen kan ophobe mange følelser som vrede og sorg – og både traumer og stress sætter sig også – derfor vil behandlingen ligegyldigt om du og terapeuten får talt meget eller ej, være forløsende og give dig en følelse af lethed efterfølgende.

Terapeutens evne til at indføle og hans detaljerede viden om kroppens anatomi, går derfor helt derind, hvor problemerne har rodfæstet sig.

Behandlingen vil altid formes ud fra dine behov.

Læs mere om: Body  S|D|S behandlingsformen
Læs også: De 3 største skrøner om Body SDS
Læs om vores: Behandlingsstatistikker

Hvad er Body SDS… hvad kan det og hvorfor?