Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS ændrede 20-årige Sidsels liv

Fra skizofreni til indre ro og smertefri

Sidsel på 20 år, som har lidt af skizofreni og smerter i ryggen i mange år, fortæller om hvordan Body SDS har skabt vilde og gennemgribende ændringer for hende… Læs Sidsels historie her!

Starten på det hele… 

Jeg har været psykisk syg siden, jeg var helt lille – Men blev først diagnosticeret som skizofren, da jeg var 14 år gammel. Sidste år i marts fik jeg så en tid til behandling gennem min grankusine, som selv havde været til Body SDS-behandling, og det syntes hun også, at jeg skulle prøve. På det tidspunkt havde jeg ikke hørt om Body SDS før, da jeg kommer fra ”mørke Vestjylland” – men nu har jeg været til behandlinger i et år, og der er ingen tvivl om, at behandlingerne har ændret mit liv fuldstændigt.

”Pludselig kunne jeg trække vejret igen”

Min første behandling var meget grænseoverskridende. Faktisk var det HELE meget grænseoverskridende. Både at tage hele vejen til Sjælland og at kaste mig ud i endnu en ny behandlingsform. På det tidspunkt havde jeg været igennem mange andre behandlingstyper, som ikke havde nogen effekt på mig. Jeg havde været på medicin i 8-10 år, været til utallige psykologer, psykiatere og til afspændingsterapi, kunstterapi og fysioterapi.  Jeg var enormt træt af at tale min tilstand ihjel hos både læger og psykologer. Men heldigvis fik mine forældre overtalt mig til at tage til Body SDS. Det har været det hele værd – både pengene og de mange ture til Sjælland. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg havde det EFTER min første behandling. Jeg var meget sløj og træt, og kunne ikke selv køre bilen hjem. Efter de første behandlinger, sov jeg også mindst 13 timer efterfølgende. Men det vildeste var, at jeg lige pludselig kunne trække vejret normalt. Jeg havde i næsten 8 år trukket vejret fuldstændig overfladisk, min vejrtrækning kunne nærmest ikke komme længere ned end til mine kraveben – hvilket ofte resulterede i angstanfald. Efter hver body-sds-behandling er min vejrtrækning blevet dybere og dybere, det har været en fuldstændig vild fornemmelse for mig. Jeg kan huske, at jeg var overbevist om, at jeg kunne trække vejret helt ned til lårene efter min tredje behandling! Jeg var helt oppe at køre over det. Det gjorde, at jeg lige pludselig ”hang sammen” med min krop, hvilket jeg ikke havde gjort i mange år.. Mit hoved og min krop havde faktisk kontakt til hinanden igen.

”Behandlingerne har mildest talt ændret HELE mit liv”

Behandlingerne har mildest talt ændret HELE mit liv. Jeg oplevede for første gang her til sommer, at når man drikker iskoldt vand, så kan man mærke det hele vejen ned i kroppen. Det havde jeg aldrig prøvet før! Mine venner og familie synes, at det var ret morsomt, at jeg kunne blive så overrasket over en så forholdsvis normal ting – men jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har mærket min krop på den måde.  Det er vildt at tænke på, at min krop og mit ”hoved” har været så afkoblet fra hinanden, ind til jeg kom til en behandling i Body SDS. Det er som om, at min krop ikke rigtig har eksisteret før sidste år, hvor jeg startede med at få behandlinger. Jeg har nu gået til behandling i et år, og der sker stadig mange spændende forandringer. Specielt det første halve år fik jeg konstant aha-oplevelser – oplevelser ligesom da jeg for første gang kunne trække vejret ned i maven og kunne mærke det kolde drikkevand i min krop.

”Jeg behøver ikke min medicin længere”

Jeg er heller ikke på medicin længere. Jeg besluttede mig for at stoppe på min medicin efter 8 år på mange forskellige præparater. Det gik også okay uden medicin, men ikke godt. Og jeg vidste, at der altid var en chance for, at jeg skulle starte på medicinen igen. Sådan er det ikke efter, at jeg er startet med at få Body SDS-behandlinger. Selvom jeg stadig har forskellige ting at kæmpe med, er jeg sikker på, at jeg ikke skal tilbage på medicin – og det er en fantastisk følelse.

Mine kroniske smerter i nakken og ryggen er også væk. Jeg havde en kæmpe bule i nakken, af bare spændinger. Den har jeg heller ikke længere. Og nu kan jeg både løbe og sjippe uden at krampe sammen i ryggen. Bare dét at kunne ligge mig ned, uden at skulle vende og dreje mig flere gange for at rette ryggen til, er en ret stor fordel. Der er bare sket så mange ting, efter jeg er startet på Body SDS-behandlinger.

Dengang jeg var på medicin tog jeg også omkring 20 kilo på, og det har jeg aldrig kunne tabe, så længe jeg var på medicinen. Men blandingen af body-sds-behandlinger og alge-pillerne Chlorella hjalp mig med at rense resterne af den ophobede medicin ud af min krop, og så gik det lige pludselig bare stærkt! Nu har jeg tabt al den vægt, jeg tog på af medicinen.

”Jeg kan gå alene i mørke uden at være bange”

Efter et par behandlinger, hvor jeg liiiige skulle vænne mig til at kunne mærke min krop igen – fik jeg meget mere ro inde i mig selv. Jeg føler mig ”mere på plads” i mig selv nu. Min angst er også blevet væsentligt mindre. Jeg er gået fra, ikke at kunne falde i søvn uden lys, til at kunne bo i mine egen lejlighed, og gå rundt alene i mørke uden problemer.

” Jeg anbefaler Body SDS hele tiden!”

Både min familie og jeg anbefaler Body SDS hele tiden. Begge mine forældre har også prøvet det, og jeg har også sendt min onkel derover og flere bekendte. Det er rigtig spændende for mig, at høre andres oplevelser efter behandling. Jeg har fået rigtig meget positiv respons tilbage, og det gør mig så glad. Behandlingerne kan løse så mange ting – også selvom man måske ikke har nogle specifikke problemer, som jeg har. Jeg tror stadig, behandlingerne kan gøre en forskel for de fleste.

Havde det kostet det dobbelte, og skulle jeg endnu længere væk end til Sjælland, så havde jeg stadig taget derhen for at få behandlinger!