Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Fri for smerter med Body SDS

Misja brækkede sit ene knæ for et halvt års tid siden. Det fik hende til at føle, at hun blev gammel.

“Jeg kunne ikke noget, og det i sig selv var rigtig hårdt. Det er også hårdt at træne mig op igen. Men med hjælp fra Body SDS kan jeg nu gå igen uden smerter. Jeg har lige gået tur med hunden og det er dejligt, at det ikke gør ondt. Så nu drømmer jeg om, at komme til at danse igen, selv om jeg er 70 år”.

Mødte Body SDS ved en fejl

“Jeg var hos en fysioterapeut, fordi jeg havde brækket mit knæ. Da jeg trænede for at genopbygge knæet, så begyndte det andet knæ at gøre voldsom ondt”.

Det skal lige siges, at Misja har udpræget slidgigt i både skulder og knæ – og efter genoptræningen havde hun så også et overbelastet knæ.

“Fysioterapeuten lavede en dag et eller andet greb, eller hun tog anderledes fat en dag, og jeg spurgte, hvad det var hun gjorde. Så svarede hun et eller andet, jeg faktisk ikke fik fat i. Da jeg efterfølgende talte med en ven, så sagde hun ‘måske sagde hun Body SDS’”?

“Jeg googlede Body SDS, og da jeg havde læst i 3 minutter, var jeg overbevist om, at det skulle jeg prøve. Jeg var så heldig at kunne komme til samme dag.
Da jeg efterfølgende spurgte fysioterapeuten, hvad hun havde sagt, så var det faktisk ikke Body SDS. Jeg har glemt, hvad det var, men ikke Body SDS. Så mit møde med Body SDS var så at sige en fejl. Men jeg kunne gå fra første behandling næsten helt fri for smerter”.

Uden krykker og næsten smertefri

“Da jeg kom til Body SDS behandlingen, gik jeg med krykker, og tårerne stod op i øjnene på mig, så ondt havde jeg”.

“Jeg var sent på den og fortalte derfor ikke så meget om, hvorfor jeg var kommet. Men jeg har det som om terapeutens hænder læser min krop. Jeg følte simpelthen, at hun kunne mærke, hvor det gjorde ondt. Fx begyndte hun at massere lige så forsigtigt på mine skuldre, hvor jeg også havde ondt”.

“Da jeg på et tidspunkt siger, at det var mine knæ, jeg egentlig kom for at få behandlet, så svarer hun: ‘ja det kommer jeg til. Men jeg arbejder med hele kroppen, for det hænger sammen’”.

“Og jeg kunne gå derfra uden krykker – og næsten uden smerter”.

Misja er tavs et øjeblik, før hun siger:

“Altså, jeg ved ikke, hvad det er I kan, men det virker. Og det er helt fantastisk”.

Har fået modet tilbage

Misja har også fået modet tilbage og drømmen om at kunne danse igen, virker til at være inde for rækkevidde.

“En uge efter første behandling kunne jeg mærke, at smerterne kom igen, og jeg fik en ny tid. Nu har jeg været til 3-4 behandlinger og behandlingerne og terapeuten har givet mig modet tilbage. Jeg har fået troen på, at det her skal vi nok få styr på. Det føles meget, meget bedre”.

“Efter behandlingen bliver jeg træt, som om jeg lige skal fordøje, hvad der er sket. Men jeg får det bedre, helt umiddelbart.
Og det er jo ikke fordi, Body SDS behandlingerne ikke gør ondt, men terapeuten hjælper mig med at trække vejret gennem det”.

– Misja Keiding, 70 år