Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Body SDS hjælper dansk floorball til historisk resultat

Claus Nisbeth anbefaler Body SDS

Fibersprængning er en særdeles hyppig skade og frustrerende følgesvend i sportsverdenen. Også på det danske floorball-landshold.

Hvert andet år i december spilles verdensmesterskabet i floorball, og 2016 var ingen undtagelse. Det danske herrelandshold skulle afsted til VM i Letland for at forsvare den flotte 7. plads fra 2014.

Den danske landsholdsspiller i floorball, Claus Nisbeth, blev skadet kørt før VM. Gode råd blev dyre i kampen mod tiden:

Jeg har døjet med lændeproblemer og et dumt springerknæ gennem længere tid. Dog ikke noget jeg ikke kunne træne og spille med. Knap 2 måneder før VM startede, begyndte jeg at få voldsomme fibersprængninger i venstre ben, der skulle give mig søvnløse nætter i tiden op til VM, fortæller Claus Nisbeth.

Claus blev tilset af floorballlandsholdets fysioterapeut, der formåede at få ham på benene igen – men som mange atleter oplever, kommer ét uheld sjældent alene. Claus husker tilbage:

“Jeg formåede at gennemføre to hjemlige ligakampe efter tre behandlinger af vores fys, men så gik den ikke længere. Jeg fik en ny fibersprængning – denne gang i læggen – med små 4 dage til VM. Jeg ringede til landstræner-teamet, og sagde, at det så skidt ud. Jeg kunne godt forstå, hvis de ville satse på en anden spiller. Der var heldigvis fuld tiltro til mig, og jeg tog kontakt til Body SDS”.

Behandling mod fibersprængning i 11. time

Body SDS kropsterapeut Thomas Klarskov Larsen fik til opgave at hjælpe Claus, da han kom ind i sidste time.

”Jeg husker godt, at Thomas så lidt sjov ud i ansigtet, da jeg fortalte ham om mine fibersprængninger og sagde, at jeg skulle flyve til Letland dagen efter”, smågriner Claus.

Han var selv ret skeptisk og nervøs, da behandlingen startede, men han blev meget overrasket over behandlingen og forklarer det således:

“Jeg oplevede, at Thomas levede sig meget ind i behandlingen ved blandt andet at vejlede min vejrtrækning. Det hjalp mig rigtig meget, og jeg havde meget nemmere ved at give slip på frustrationer og smerte. Derudover fandt han steder på min krop, hvor jeg ikke troede, at man kunne have ondt”

Floorballlandsholdet drog afsted til Letland, og Claus var med fra start til slut i alle kampe.

Havde du spurgt mig 2 dage før VM, om jeg kom til at spille, havde jeg svaret nej. Nu er VM overstået, og jeg formåede at spille 7 kampe på 9 dage. Uden at mærke det mindste til fibersprængninger eller andre skavanker. Body SDS behandlingen reddede mit VM, og jeg er stadig i dag imponeret over det faglige og tekniske niveau hos Body SDS”, siger Claus og fortsætter:

“Jeg kan kun give Body SDS mine bedste anbefalinger. Og tankegangen omkring Self Development tror jeg meget på. Sidst men ikke mindst, er jeg nok et meget godt bevis på, at en skade i benet kan komme fra mange andre steder i kroppen – det handler bare om at lede grundigt nok!”

Danmark formåede at forbedre 7. pladsen fra 2014, da de vandt 5. pladsen. Derved sikrede dansk floorball det bedste resultat i 15 år.

Læs også: William Kvist fortæller: Body SDS har betydet meget for min fodboldkarriere