Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Hvad er Body SDS-kropsterapi?

Body SDS behandling

Er du også nysgerrig efter at vide, hvad kropsterapi er for en behandlingsform, og hvad kropsterapi kan gøre for dig? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan vi hos Body SDS bruger kropsterapi til behandlinger, der får dig til at mærke og forstå hele din krop – og hjælpe dig af med smerter, uro og det som tynger. 

Mange fortæller os, at et behandlingsforløb med en Body SDS-kropsterapeut har været transformerende og forbedret deres livskvalitet.

Body SDS-kropsterapi er en af de mest dybdegående terapiformer, netop fordi den adresserer de små, men væsentlige mekanismer i kroppen, der er koblingspunkter mellem fysisk velvære og mental sundhed.

Kropsterapi med Body SDS er en helende proces for hele dit væsen. Vi bygger på den forståelse, at kroppens mentale og fysiske aspekter er indbyrdes forbundne i et delikat netværk, som konstant påvirker hinanden. Ubalance, skader eller smerter i ét område kan medføre ubehag i andre områder eller være relateret til helt forskellige aspekter af dit sind eller din krop.

Behandlinger hos Body SDS indledes med, at du møder op i receptionen i Parken ca. 10 minutter inden din behandling starter. Her kan du i øvrigt læse lidt om vores erfarende kropsterapeuter i Parken.  I vores venteværelse vil din terapeut byde dig velkommen. Derefter går I sammen til et behandlingsrum, hvor I drøfter dine bekymringer, årsagen til dit besøg og dine forhåbninger til behandlingen.

Efterfølgende vil du ligge på en massagebriks og modtage en fysisk behandling baseret på Body SDS’s massageteknikker. Under behandlingen vil du opdage nye aspekter af dig selv, som du måske ikke tidligere har bemærket.

I løbet af behandlingen vil du og din terapeut reflektere over dine oplevelser, kropslige fornemmelser og følelser. Dette individuelle forløb er skræddersyet til samspillet mellem dig og din terapeut, som sammen udformer en plan for dine behandlinger.

Hvad er fordelene ved kropsterapi?

Body SDS-kropsterapi er en metode, der gennem massage, træning og øvelser afspænder både krop og sind. Det er et redskab, der kan afhjælpe spændinger, fysiske smerter, psykisk ubehag og mentale udfordringer.

Den psykiske smerte kan manifestere sig fysisk, og vice versa. Body SDS fokuserer på forbindelsen mellem sind og krop, og vores behandlinger sigter mod at uddanne dig i, hvordan du selv kan påvirke din krop på både positive og negative måder.

Body SDS-kropsterapi er for alle. Uanset om du er en atlet, der stræber efter bedre præstationer eller lindring af skader, en overbelastet forælder, en karriereorienteret professionel eller et barn med angst, kan vores metoder bidrage til at skabe ro i dit nervesystem og hjælpe dig med at fokusere på de egentlige udfordringer i dit liv.

Find den rette terapeut for dig

Det er essentielt, at der er god kemi mellem dig og din behandler for at sikre det bedste resultat. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, kan åbne op, og at der er gensidig forståelse. Vi har et bredt udvalg af passionerede terapeuter, så chancen for at finde den rette er stor ved dit første besøg. Skulle det ikke være tilfældet, opfordrer vi dig til at prøve en anden terapeut for en ny oplevelse.

Det bør nævnes, at alle Body SDS-kropsterapeuter gennemgår en treårig uddannelse ved vores hovedcenter i Parken i København, hvor du også kan finde vores erfarne terapeuter. 

Skulle du have brug for en behandler uden for Københavnsområdet, tilbyder vi også autoriserede terapeuter i hele landet. 

For at opnå succes med kropsterapi kræver det en indsats fra din side. Din behandler kan ikke “reparere” dig, hvis du ikke er villig til aktivt at deltage i behandlingerne og samarbejde med din terapeut. Gør du dette, og er du og din terapeut et godt match, vil du opleve en markant forandring i dit liv.

Lær mere eller book din behandling online her