Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Skiferien nærmer sig – undgå kramper og uro i benene

undgå kramper og uro i benene

Vil du undgå kramper og uro i benene på skiferien så husk magnesiumtilskud.

Intentioner om skitræning inden ferien er måske kun blevet til et minimum. Og så giver du den pludselig gas med motion, når du hygger dig i sneen. Det kan godt udløse stive, forkrampede og urolige ben.

Magnesium hjælper nemlig kroppen med at restituere og er samtidig muskelafslappende, hvorfor det er en optimal restitutions-drik efter træning! Begynd gerne allerede nu med at opfylde din krops magnesiumsbehov.

RABATPRIS i februar: 134,- for 150 gram. Normalpris 149,-

Køb nu og få 10 % rabat på magnesiumpulver hos Body SDS

5 trin til at få magnesiumpulver til rabatpris:

1. Læg det ønskede antal magnesiumpulver i kurven.
2. Husk at vælge smagsvariant (neutral eller passionsfrugt)
3. Indtast rabatkoden ’10’
4. Vælg om du skal have det sendt, eller om du afhenter i Parken
5. Betal med kort eller mobilepay

Køb produktet her.

Tilbuddet gælder hele februar 2017.

Mangler du magnesium?
– Højst sandsynligt

Det er desværre de færreste af os, som får magnesium nok i det hele taget – også selvom den ikke står på skiløb eller snowboard. Mange forskere hævder, at de fleste mennesker i den vestlige verden mangler magnesium.

Mangelsymptomerne er mange, men de hyppigste er muskelkramper og uro i benene. Uden tilstrækkelig meget magnesium vil kroppen desuden have problemer med afgiftning af skadelige stoffer, bl.a. kviksølv.

Vi ved, at der er visse ting, der tapper kroppen for magnesium. Der gælder:

 • Alkoholindtag
 • Kaffe
 • Brug af p-piller
 • Diarré
 • Stress
 • Slankekure
 • Stort indtag af stivelsesholdige fødevarer
 • Indtag af vanddrivende medicin
 • Meget fysisk aktivitet

Indtag af magnesium

 • Du finder magnesium i græskarkerner, frø, nødder og mandler, kornprodukter, havre, i bønner og grønne grøntsager. Døjer du med symptomer som kramper eller uro i benene, er du meget fysisk aktiv, er du stresset, så er det smart med et supplement til det magnesium, du får via maden. Læs også Body SDS’ holdning til kosttilkud.
 • Magnesium-olie og magnesium-creme er en ny måde at tilføre kroppen magnesium på. Det er til udvortes brug og påsmøres blot huden fx i knæhaser, på inderlår, under fødderne og andre steder med tynd hud.
 • Med Plantforce magnesiumpulver får du den fulde effekt efter ca. 3 måneder, men du kan typisk mærke, at pulveret hjælper med visse symptomer efter kort tids indtag. Kom i gang nu og undgå kramper og uro i benene på skiferien.
 • Vælger du pulver fra Plantforce, så bland det i et halvt glas vand. Både koldt og varmt vand kan bruges. Lad det bruse op og rør herefter rundt i vandet. Lad det stå i 10 minutter og tilsæt evt. mere vand. Start med at tage 1 teskefuld (2 g) dagligt og forøg gradvist til maksimalt 4 g (2 teskefulde) pr. dag.

Køb letoptageligt magnesium her – husk at indløse din RABATPRIS ved at bruge kuponkoden: 10

Fjerde mest almindelige stof i kroppen

Magnesium er rent faktisk det fjerde mest almindelige og benyttede stof i kroppen, hvorfor det er væsentligt for dit helbred at få magnesium nok. Ikke kun på skiferien. Når vi så oven i har forskere, der påpeger, at det er et af de stoffer som flest mennesker mangler, så er grund til at være ekstra opmærksom.

Magnesium er altafgørende for bl.a. en normal muskelfunktion, nervesystem og energiomsætning. Det er muskelafslappende og hjælper kroppen med at restituere, hvorfor det er optimalt for dig, der er stresset, sover dårligt, lider af kramper i benene eller er meget fysisk aktiv.

Magnesium har en også en antioxidant virkning. Det er nødvendigt for at danne det vigtige antioxidant gluthathion, som modvirker oxidation (harskning) af kroppens væv. Desuden indgår mineralet i immunforsvarets funktion.

Læs mere om Plantforce magnesiumpulver.