Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Skoliose: Body SDS gør ryggen smidig og holder smerterne væk

Min datters ellers stive og meget anspændte ryg er blevet mere smidig med Body SDS. Og behandlingerne medvirker til, at hun i dag er smertefri. Derfor er Body SDS noget, hun ønsker skal have høj prioritet i hendes liv med skoliose.

Body SDS modvirker smerter og stivhed i skoliose-ryg
Body SDS modvirker smerter og stivhed i skoliose-ryg (modelfoto)

Min datter fik konstateret skoliose som 12-årig og fik, via en ortopædkirurg, tilbud om natkorset og halvårlige opfølgningsundersøgelser. Hun fik ligeledes bevilliget vederlagsfri fysioterapi, fordi skoliosen havde en Cobb-vinkel på 32 gr.

Efter at hun, gennem et par år, have konsulteret flere forskellige fysioterapeuter og der forsat var en negativ udvikling på Cobb-vinklen – fra 32gr. til 42gr. – kom hun hen til en fysioterapeut der guidede os på sporet af Body SDS.

Vi satte os lidt ind i, hvad det er Body SDS kan tilbyde. Og efter at have læst Ole Kåre Følis inspirerende og tankevækkende bog ”Mit indre rum”, drog min datter og jeg forventningsfulde mod København. Til Body- SDS’ hovedafdeling på Øster Allé.

Valg af terapeut

Min datter havde, med kyndig vejledning fra personalet i receptionen, fået en tid ved en af de yngre kvindelige kropsterapeuter, fordi det måske kan være lidt lettere for en 14-årig pige at tale åbent med en behandler, som hun føler sig i øjenhøjde med.

Body SDS kan noget!

Allerede efter den først behandling var min datter ikke i tvivl. Dette her Body SDS kunne noget, hun ikke havde mødt før. Hendes ellers stive og meget anspændte ryg, føltes helt klart mere smidig og løsnet – allerede efter første behandling. Det kan hun mærke i de øvelser hun laver ved fysioterapeuten og ved de ugentlige Pilates-timer hun går til.

Fysioterapeuten giver ofte udtryk for, at hendes ryg har meget stor smidighed, hvilket min datter tilskriver behandlingerne hos Body SDS.

Min datter er også overbevist om, at Body SDS behandlingerne er medvirkende til, at hun holder sig smertefri. Inden hun begyndte på behandlingerne hos Body SDS, følte hun sig ofte træt og øm i store dele af ryggen, det gør hun ikke mere.

Min datter går derfor til Body SDS behandling hver 2. måned.

Skrevet af mor til 14-årig pige med skoliose

Læs mere om skoliose
Skoliose som i skæv sidekrummet ryg

Skoliose – hvad kan Body SDS gøre?