Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Betinas vilde oplevelse med udrensningskurset “Aquateam”

Aquateam – det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Jeg er i starten af fyrrerne og har siden jeg var 18 år haft besvær med min fordøjelse og min hud – Rosacea og psoriasis.

Efter et besøg hos en Body SDS-behandler faldt snakken på kost, og jeg tog valget at kaste mig ud i det store udrensningskursus Body SDS udbyder – Aquateam.

Jeg købte kogebogen og fulgte kostplanerne nøje. De første dage skulle lige gå, før jeg fandt en rytme. Især med en stor familie hjemme, som skulle have lidt mere mad end mig. Men da kaffe abstinenserne var væk, var det en lettelse – helt nøjagtig en 6 kg’s lettelse på de første 10 dage (og jeg er normalvægtig).

Dagene med faste på juicer og saft kombineret med massagen kom så. Det var vildt, syret, hårdt, smertefyldt og fuldstændig fantastisk. Efter udrensningskosten var kroppen helt vildt modtagelig for den særlige massageform. Der blev arbejdet med de såkaldte medianer og dybdegående strøg. Av!

Jeg var træt, når jeg kom hjem, men mærkeligt nok ikke sulten. Dagene efter massagen havde jeg ikke lyst til ret meget mad, så den fortsatte udrensningskost passede mig fint.

Fik jeg så, hvad jeg forventede?
JA – og meget mere til. Der røg 10 kg (som selvfølgelig delvis kommer på igen), men vigtigst af alt min fordøjelse er nu fuldstændig normal – efter over 20 års besvær. Min psoriasis og rosacea blev kraftigt reduceret i mange måneder efter. Men derudover fik jeg et par uventede gaver. Et par begyndende stive gigtfingre er nu helt almindelige. Et par gamle skader i mine fødder efter løb og badminton havde gjort mine led stive, og jeg havde igennem et års tid gået til fysioterapi, men udrensningen fik min fod helt tilbage i topform.

Jeg anede ikke, at jeg – der ellers lever relativt sundt og dyrker masser af motion – kunne være så fyldt med affaldsstoffer.

Jeg kan anbefale Aquateam til alle, der vil gøre noget ekstraordinært for sit eget velvære. Det er ikke for tøsedrenge, men sikke et resultat.

– Betina Hilligsøe

7 sunde dage – Godt alternativ til Aquateam.