Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv
Indlæser
Kunne ikke indlæse indhold, prøv venligst igen
Søg
Booking

BLOG

Bliv Sund & Frisk

Sund og Frisk

Mangler du inspiration til nærende og lækker mad? Og vil du gerne være sund og frisk?
Så har vi kogebogen til dig – netop nu til halv pris.

Sommeren byder typisk på flere is end resten af året. Eller mere vin og øl. Mange beslutter i hvert fald efter en skøn ferie med hygge i stor stil, at det er tid til at få strammet kroppen lidt op eller at få renset lidt ud i systemet. Og så vil vi anbefale, at du bliver inspireret af ‘Sund & Frisk’ – kogebogen fra Body SDS. ‘Sund & Frisk’ indeholder masser af supersunde og velsmagende opskrifter.

Der er nogle former for mad, som stresser kroppen og giver ubalance. Der er mange organer, der renser kroppen, men hvis kroppen ikke selv kan udrense affaldsstoffer i det tempo, vi belaster den, kan den ikke fungere optimalt. Fordøjelsen får brug for ferie”, siger kogebogens forfatter, Jane Juul, som også er body-sds terapeut og hun uddyber:

Med en sund kost kan du reducere ubalancer i kroppen, få mere overskud og energi samt opbygge et sundt tarmsystem. En sund kost kan også sørge for, at dit gode helbred holdes ved lige”.

I kogebogen finder du opskrifter på alle dagens måltider, snacks, smoothies og juice. Der er indkøbslister, en 10-dages madplan, en 3-ugers kur og gode råd til, hvilke råvarer der er gode for vores helbred. Bogen er en god start på en sund livsstil med lækker, mættende og sund mad.

August tilbud: Køb den nu og spar 150,-, når du bruger rabatkoden ’150’. 

Din rabatpris: 149,-

KØB BOGEN HER. Læg bogen i indkøbskurven og tast 150 i rabatkodefeltet, så er bogen din for 149 kroner.

Tilbuddet gælder hele august måned 2016.