Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking

Pernille med den skæve ryg får hjælp af Body SDS

Pernille har levet med smerter, siden hun var lille. Smerterne skyldes ryglidelserne Scheuermann og Skoliose. Gennem de sidste ti år har Body SDS hjulpet Pernille, så ryggen ikke låser mere og smerterne er forsvundet.

Pernille med den skæve ryg får hjælp af Body SDS
“Jeg får en fornemmelse af at have fået ‘en ny krop’ med Body SDS”, siger Pernille

Pernille er i dag 62 år. De sidste 10 år har været med Body SDS som følgesvend og uden smerter i ryggen. I dag takker Pernille for mødet med Body SDS, der har ændret hendes liv. Her fortæller Pernille sin historie.

”Siden barnsben har jeg haft det, der blev kaldt den lille skæve ryg af familien. I teenageårerne blev det diagnosticeret til en Scheuermann og to Skolioser.”

”Hele min barndom og godt op i voksenlivet har det været en evig kamp mellem skævhederne om, hvem der havde mest magt. Jeg gik til kiropraktor, når mine skævheder gjorde, at jeg enten låste mellem skulderbladene eller i lænden. Jeg savnede dog altid, at få musklerne afspændt inden manipulationen”.

Pernille måtte have flere behandlinger hos kiropraktoren hver gang en af skævheder gjorde ondt.

Savnet om at føle musklerne blev afspændt resulterede i 1997 i, at Pernille tog en massøruddannelse. For på den måde kunne hun få en times massage hver uge. Men det bekræftede hende desuden i, at massage fik kiropraktikbehandlingerne til at holde smerterne væk i længere tid. Når hun fik massage, kunne hun nøjes med én kiropraktor-behandling, når ryggen låste.

Læs også Skoliose – hvad kan Body SDS gøre.

Ryggen låser ikke i dag

Pernille mødte Body SDS helt tilfældigt for 10 år siden.

”Jeg var på vej hjem fra Ærø og kørte forbi en livstilsmesse på Valdemar Slot. Her så jeg en behandler, som behandlede en klients nakke og skuldre. Jeg vidste med det samme, at dét måtte jeg prøve. Jeg bestilte tid og oplevede en unik fornemmelse, som jeg bedst beskriver som, at kroppen bliver skilt ad og samlet igen. Jeg fik og får stadig en fornemmelse af at have fået ‘en ny krop’ med Body SDS”, fortæller Pernille

Pernille får med Body SDS en behandling der både afhjælper den låste ryg og tilfredsstiller hendes behov for massage.

Og siden Body SDS kom ind i Pernilles liv, låser ryggen ikke mere.

Læs også: Rygsmerter – behandling af rygproblemer med Body SDS

Fast eftersyn af kroppen

Body SDS har fået en fast plads i Pernilles liv. En fast plads der giver hendes krop et eftersyn og tager problemerne i opløbet.

”Det er som om min Body SDS behandler taler med min krop. Og de to har ingen hemmeligheder. For behandlingen rammer plet hver gang”.

”Jeg har fx fået behandlet min frosne skulder. Alt andet er taget i opløbet. Også stress som jeg ellers har stiftet bekendtskab med inden Body SDS”.

”Med Body SDS oplever jeg, at jeg får fokus på forskellige områder og organer, som har brug for et eftersyn. Jeg har med andre ord fået meget bedre kontakt med min krop og lytter til, hvad den kan fortælle”.

”Det har ALTID været min overbevisning, at har man et problem, så skal hele kroppen gås igennem – og så vil der dukke afsløringer op. Body SDS er den del af mit liv, der handler om at gøre det bedste for mig selv”, siger Pernille.

Pernille holder en lille pause før hun fortsætter…

”Når nogen bemærker prisen, plejer jeg gerne at sige: jamen hvad med din bil, den får vel uden tøven de eftersyn, den skal ha´- eller?”.

Læs også: Skoliose: Body SDS gør ryggen smidig og holder smerterne væk