Bestil tid på 33 32 30 90 eller Book her

Kurv

Ingen varer i kurven.

Booking
Tabita Jacobi

Tabita Jacobi

autoriseret Body SDS behandler.
Eksamineret: 2023

Huldbergs Allé 16
2800 Kgs. Lyngby

53364915

RAB Registreret

Om mig

Hej! Jeg hedder Tabita

Jeg tilbyder Body SDS behandling i Kgs. Lyngby og Allerød
Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Kgs. Lyngby og Allerød
Jeg har stor erfaring med behandling af klienter med stress, sorg, tankemylder, ondt i lænd og ryg, nakke- og kæbespændinger, skulder- og hofteproblematikker og klienter under og efter kræftsygdom.

INTRO

Jeg har i mange år arbejdet med økonomi i virksomheder, hvor tingene er gået stærk, og hvor arbejdspres og deadlines fyldte. Og jeg har længe vidst, at jeg skulle noget andet. Noget der gav mere mening for mig.

En af mine døtre har været elitedanser i mange år, og med elitedansen kom flere og flere skader og skavanker. Vi blev anbefalet at prøve Body SDS – og det viste sig at være den helt rigtige anbefaling.
At se hvad det kunne gøre at arbejde med de fysiske skavanker samtidig med, at der blev sat ord på, hvad der rørte sig indeni… det var vildt! Og jeg var solgt.

Jeg prøvede selv at få behandlinger, og kort efter tilmeldte jeg mig Body SDS uddannelsen. Og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang! Jeg skulle noget andet – og jeg fandt det helt rigtige.

BAGGRUND

Privat bor jeg i Kgs. Lyngby med min mand og 3 af vores børn. Derudover har vi en voksen datter, som er flyttet hjemmefra.

Jeg bruger meget tid sammen med min familie og gode venner. Derudover holder jeg af at rejse, at være i haven, læse en god bog, høre musik og af at grine på den måde, hvor det er svært at stoppe igen!

Jeg underviser i Body SDS grundtræning 2 gange om ugen. Grundtræningen giver styrke og velvære for både holddeltagerne og for mig selv, og jeg går altid hjem fra træning i godt humør og med en god følelse i kroppen.

FILOSOFI

Det giver så stor mening og glæde for mig at kunne hjælpe mennesker til at få det bedre både fysisk og indeni. Der er pres på for rigtig mange mennesker, og her kan BodySDS-behandlinger og træning virkelig gøre en forskel.

Mine behandlinger tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov og udfordringer – fysisk og psykisk. Jeg møder mine klienter dér, hvor de er.

 

Mine kurser

ÅrTypeTimer
2024Supervision v. Andrrew E. E. Mogensen1.5
2024Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas Lassithiotakis12
2024Piskesmæld v. Claus Linnemann Olsen & Nikita Andersen6
2024Body SDS Bindevævsuddannelse v. Zarbina Andersen, Lotte Justesen & Marc Garby12
2023Sygdomslære: Skoliose v. Zarbina Andersen & Thomas Klarskov12

Vis flere kurser

Skjul kurser

Læs mere på min hjemmeside

Se efter mærket

Body SDS Behandler logoet er et registreret varemærke, som kun må benyttes af vores eksterne autoriserede behandlere.